Bekæmpelse af muldvarper og mosegrise

Bekæmpelse af muldvarper og mosegrise

Vi har alle set dem de små dynger af jord i vores græsplæne og vej rabatter på marker ja over alt hvor vi færdes.De små skud er fra en muldvarpe og de kan hurtigt få vores græsplæne til at ligne en pløjemark,derfor er det nødvendigt at bekæmpe dem med det samme vi ser dem.

Der findes forskellige former for produkter som man kan bruge feks.kan man bruge muldvarpesakse som er effektiv og en måde som alle private kan bruge til bekæmpelse af muldvarper og mosegrise.

Bekæmpelse af muldvarper og mosegrise kan med stor virkning foregå ved gasning med phosphorbrinte som udlægges i deres gangsystemer,hvorefter gassen siver rundt i deres gange og afliver alle muldvarpe i løbet af 30 timer.

Ved bestilling af muldvarpegasning har de altid ret til en efterbehandling inden for 3 uger som led i vores garantiordning hvis dette er nødvendigt.

Priser for bekæmpelse af muldvarper i en alm.have ligger ca på 900 kr+moms+evt. kørsel men dette aftales nærmere.

gasning af muldvape og mosegrise må kun fortages af firmaer som har en Autorisation som skal kunne fremvises hvis kunden eller anden mand ønsker det

Ring nu på Tlf.40147224 eller skriv til os og lad os komme og bekæmpe de små banditter.Vi udføre bekæmpelse af muldvarper og mosegrise for både privat og erhverv.

www.NielsensHave.dk

NielsensHave/Anlægsservice er fuldt forsikret og Autoriseret.

 

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.